Algemene voorwaarden
1. Aanvaarding van onze voorwaarden

Tenzij anders overeengekomen, gaat de klant bij aankoop van de producten akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

2. Prijzen

De prijzen van producten zijn inclusief BTW. De prijzen op de dag van bestelling zijn geldend. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totaal prijs, inclusief BTW kenbaar gemaakt.
Gratis verzenden geldt vanaf een bedrag van €35,- incl. BTW voor NL en vanaf een bedrag van €65,- voor BE.
Voor bestellingen onder de €35,- bedragen de verzendkosten voor NL slechts €3,49 en voor bestellingen onder de €65,- voor BE slechts €4,49.
We proberen voor jullie de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. 

 

3. Leveringstermijn

Bestellingen binnen Nederland worden gemiddeld binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar België worden gemiddeld binnen 2-4 werkdagen bezorgd. Wij kunnen geen garantie geven op deze termijnen aangezien wij hierbij afhankelijk zijn van onze bezorgdiensten. Als gevolg van enorme drukte tijdens feestdagen en vakantie periodes is het mogelijk dat er een onvoorziene vertraging op kan lopen.

 

4. Betaling

Wasparfumwestland.nl hanteert de volgende betaalmethodes:

  • Betaling via iDeal en Bancontact.
  • Contant of pin bij afhalen in Monster (Rijnweg 220, 2681 SW Monster). LET OP: De bestelling moet binnen 5 werkdagen worden opgehaald. Na deze periode worden de bestelde producten terug in de webshop geplaatst. Als u kiest voor vooruitbetaling is de ophaaltermijn onbeperkt.

5. Retourneren/Herroepingsrecht

Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Wasparfumwestland.nl te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan Wasparfumwestland.nl te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij/zij van zijn/haar herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij/zij het product met alle geleverde toebehoren, in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan Wasparfumwestland.nl retourneren, conform de door Wasparfumwestland.nl verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen.

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

 

6. Garanties

Wasparfumwestland.nl staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan jou geleverde product. De garantietermijn van Wasparfumwestland.nl komt overeen met de fabrieks-garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen. 


7. Aansprakelijkheid

Wasparfumwestland.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg door verkeerd gebruik.
Zorg ook altijd dat kinderen niet bij wasparfums in de buurt kunnen komen!

 

8. Klachten- en geschillenprocedure

Gelieve ten alle tijden eerst je klachten bij ons bekend te maken, dit kan via de e-mail: info@wasparfumwestland.nl  of appen naar telefoonnummer: +31 (0)6 123 610 10. Let op! Wegens werkzaamheden kan niet altijd direct de telefoon opgenomen worden, stuur in dit geval een e-mail of whatsapp.

 

9. Contact 

Adres:

Mesdag 16

2681MX Monster


Contact:

info@wasparfumwestland.nl

Whatsapp: +31(0)612361010
(ik beantwoord je vraag binnen 24 uur).

 

Bedrijf:

IBAN: NL 04 RABO 0306 6035 00

KVK: 64181731

BTW: NL0022.12.928.B.52