zevy wasparfum westland
zevy wasparfum westland

Is (Zèvy) Wasparfum duur?

"Oh wat leuk dat je naast je nagelsalon ook wasparfum verkoopt!" Hier beginnen mensen vaak mee als ik vertel dat ik naast mijn nagelsalon ook (Zèvy) Wasparfum verkoop. De tweede vraag die dan eigenlijk direct volgt is: "Wat kost dan zo'n flesje wasparfum?" Dan is vervolgens mijn antwoord: "Een flesje wasparfum van 250 ml kost €29,99." Voor dat ik mijn zin heb afgemaakt is het dan al direct: "Nou dat is ook duur!"

Lees meer »

Waar kan ik Zèvy Wasparfum nog meer voor gebruiken?

Dacht je dat je (Zèvy) Wasparfum voor enkel de was kunt gebruiken? Niets is minder waar. Deze wasparfums kun je namelijk voor nog veel meer doeleinden gebruiken. Ik zal er een aantal voor je op een rijtje zetten. Klanten van ons hebben onderstaande al uitgeprobeerd! Ik heb ze zelf nog niet allemaal geprobeerd maar ga dit zeker doen. :-)

Lees meer »

Wat is het verschil tussen wasverzachter, waskorrels en wasparfum?

Wasparfum is een vrij nieuw product op de Nederlandse markt en daarmee zijn er zeker verschillen met de traditionele wasverzachter en waskorrels. Wil je je wasgoed een fijne geur mee geven dan zijn er dus inmiddels al drie soorten producten waar je uit kunt kiezen. Maar wat is nu precies het verschil tussen wasverzachter, waskorrels en wasparfum?

Lees meer »

Wat is én wat doet Zèvy Wasparfum met je?

Neem eens een diepe ademteug.. Wat voel je, wat ruik je en wat gebeurt er met je? Onze reuk is een van de belangrijkste zintuigen. Geuren kunnen ons helpen ontspannen, kunnen ons hongerig maken zoals je bijv. in de supermarkt loopt en je ruikt de geur van net vers gebakken brood. Geuren kunnen je ook extra energie geven of ze maken je juist slaperig. Een geur kan je ook terugbrengen naar een speciaal of bepaald moment, denk bijv. aan de geur van je pasgeboren baby of een herinnering aan een speciaal iemand. 

Lees meer »