Ruilen & Retourneren

Bestelling van Wasparfumwestland.nl retourneren

Wil je onverhoopt je product toch niet behouden? Dan kun je het retour sturen. Je dient het product ongeopend binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling te retourneren naar het volgende adres:

Retouradres:

Wasparfumwestland.nl

Mesdag 16

2681MX Monster

Nederland

Download hier ons retourformulier.

 

Verkeerd product ontvangen

Heb je een ander product ontvangen dan dat je hebt besteld, ondanks dat wij dit zeer zorgvuldig inpakken. Dan ligt de fout helemaal bij ons. Neem dan spoedig contact op met ons via info@wasparfumwestland.nl, voeg een foto toe van het foutieve product. Wij zorgen er voor dat het product wordt omgeruild en dat je snel weer kunt genieten van onze wasparfum.

 

Ongebruikt en ongeopend

Zodra het retour bij ons binnen is, wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer het retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een e-mail. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt het retour afgewezen. Ook hier ontvang je een e-mail over. Is het product ongebruikt en ongeopend retour, dan ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

 

Retourtermijn

Je kunt een product retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.

 

Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de pakketdiensten deze berekend. Zorg dat je het pakketje met track & trace verzendt, zodat je het pakketje altijd kan volgen. Vergeet niet om het retourbewijs goed te bewaren. Mocht het mis gaan bij de postvervoerder, dan kunnen we te allen tijde inzien waar het pakketje is gebleven.

  

Retouradres

Je kunt de artikelen die je bij ons hebt gekocht, onder bovenstaande voorwaarden, retourneren naar: 

Wasparfumwestland.nl

Mesdag 16

2681MX Monster

Nederland