3 reistips: van reisblikje naar uitlekschaaltje, hoe handig is dat!

Zoals je misschien wel weet, is het erg belangrijk dat de Bars na gebruik goed de kans krijgen om te drogen, want hoe sneller ze drogen hoe langer ze meegaan. Op vakantie kan dit soms een uitdaging zijn en het laatste wat je wil is jouw (Shampoo) Bar bewaren in een laagje water. Daarom delen we 3 super simpele tips om van jouw reisblikje een uitlekschaaltje te maken. Zo kan jouw Bar ook op vakantie goed opdrogen!

Tip 1: gebruik (haar)elastiekjes

Een product dat bijna iedereen wel in huis heeft. Door twee elastiekjes om het blikje te spannen (in een kruis/plus teken) creëer je een uitlekschaaltje voor jouw Bar.

Tip 2: ijsstokjes

Iedereen kan wel wat verkoeling gebruiken tijdens deze zomerdagen. Ijsje op? Bewaar het stokje, maak schoon en plaats hem op je blikje! 🍦

Extra tip: er zijn nog veel meer leuke DIY projecten met ijsstokjes dus het is zeker de moeite waard om deze te bewaren.

Tip 3: (bamboe) wattenstaafjes

Ook dit is een product dat velen standaard in huis hebben: (bamboe) wattenstaafjes. Plaats er twee over het blikje en jouw Bar heeft een ideaal plekje om op uit te drogen.

 

Door deze tips heb je een reisblikje en uitlekschaaltje in één! Zo gaat jouw Bar langer mee en kan je er optimaal van genieten. ☀️

Bron: Shampoobars.nl