Waar kan ik Zèvy Wasparfum nog meer voor gebruiken?

Dacht je dat je (Zèvy) Wasparfum voor enkel de was kunt gebruiken? Niets is minder waar.
Deze wasparfums kun je namelijk voor nog veel meer doeleinden gebruiken. Ik zal er een aantal voor je op een rijtje zetten. Klanten van ons hebben onderstaande al uitgeprobeerd! Ik heb ze zelf nog niet allemaal geprobeerd maar ga dit zeker doen. :-)

 

Wasparfum voor in de was.

Je weet natuurlijk allang dat wasparfum jouw was heerlijk en verfrissend laat ruiken. Hiervoor gebruik je ongeveer 1 ml per kilo wasgoed. De wasparfum doe je in het wasverzachterbakje. De wasparfum wordt bij de laatste spoelbeurt toegevoegd waarna je kunt genieten van een sublieme en lang houdbare geur in jouw wasgoed.

 

Wasparfum voor in de droger.

Vind je toch dat je naar je zin net even te weinig wasparfum hebt toegevoegd aan je handdoekenwas of je beddengoed wasje? Voeg dan nog een aantal druppels toe op je drogerballen. Zo geniet je nog net even extra van jouw favo geur!

 

Wasparfum voor in een diffuser.

Wist je dat je ook een klein scheutje wasparfum in je diffuser kunt doen? Vermeng deze wel met een wat water. Zo verspreidt jouw favoriete wasparfum zich door de gehele (woon)kamer. Dat wordt GENIETEN!

 

Wasparfum tijdens het strijken.

Vermeng samen met het water een paar druppeltjes wasparfum in je strijkijzer. Dit zorgt voor heerlijke geurende stoom.


Wasparfum voor in de stofzuiger.

Laat je stofzuiger weer lekker ruiken met wasparfum. Besprenkel een wattenschijfje met een paar druppels wasparfum. Zuig dit op met de stofzuiger en stofzuigen wordt weer een feestje. Voor het beste resultaat doe je dit in een nieuwe stofzuiger zak. 

 

Wasparfum in de auto.

Genieten van wasparfum in de auto? Heb je (donkere) auto matten? Besprenkel deze met een paar druppels wasparfum. Zelfs in de file staan is ineens niet meer zo erg. ;-)

 

Wasparfum op het toilet.

Doe een paar druppels wasparfum in de houder van de toiletborstel of maak je eigen geurverfrisser!

Rijst neemt vocht op uit de ruimte waardoor de lucht wordt opgefrist. 
Vul een potje voor de helft met ongekookte rijst en voeg er een paar druppels wasparfum aan toe. Schud de korrels goed door elkaar, dek het potje af met bijv. een dun lapje stof of folie en prik er gaatjes in, sluit af met een elastiekje en je bent klaar!

Deze luchtverfrisser is niet alleen simpel om te maken maar is ook nog eens goedkoop. Door tussendoor de korrels weer om te schudden activeer je de geur en gaat het maanden mee. :-)

 

Wasparfum gebruiken als Huis/Interieur Spray.

Transformeer je huis naar een waar geur paradijs!
Vul gewoon een sprayflacon met gedestilleerd water (gedestilleerd water is zeer zuiver water).
Afhankelijk van de grootte van je sprayflacon, voeg je per halve liter water een dopje Zèvy Wasparfum toe. Maar meer of minder is natuurlijk ook prima, net waar jouw voorkeur ligt. Dan even goed schudden... Et Voila!
Spray de geurige waternevel door je woonkamer, badkamer, wc of je slaapkamer. 
*Note: Vermijd direct spuiten op oppervlakken, meubels of kleding.

 

Dweilen met wasparfum.

Kan jij ook genieten van een schoon en opgeruimd huis? Dit geeft mij altijd een voldaan gevoel. Tenzij je een houten vloer hebt, kun je dweilen met wasparfum. Je kunt dan het beste kiezen voor een schoonmaak product zonder geur. Of kies ervoor om te dweilen met natuurazijn. 
Voeg een scheutje natuurazijn toe aan je emmer en daarnaast een half dopje Zèvy Wasparfum. Beginnen maar!
Een houtenvloer houdt niet van azijn en ook niet van water. Azijn zorgt ervoor dat het hout na verloop van tijd dof wordt en we weten allemaal wat water met hout doet. Heb je een houten vloer maar wil je toch genieten van de geur van wasparfum. Was dan je kussentjes/dekentjes met wasparfum en de geur blijft lange tijd in huis hangen!

 

Wil jij als bloglezer de beste wasparfum van Nederland proberen? Gebruik kortingscode BLOG5 en krijg 5% korting op je gehele bestelling! 

 

Heb jij al eens van deze tips gebruik gemaakt? Of heb je nog andere tips? 

Reageer hieronder.

Reactie plaatsen

Reacties

Leonie
een jaar geleden

Doe een wattenschijfje met parfum in je luier emmer!