Hoe gebruik je een shampoo bar?

Shampoo Bars gebruiken doe je zo

Ja want hoe gaat dat met zo’n blokje haarzeep? Al die merken, al die soorten, al die geurtjes en al die mooie verhalen over duurzaamheid en milieubewuste keuzes. Nou laten we bij het begin beginnen. Je hebt net een hele belangrijke stap gemaakt om jouw ecologische footprint (zo heet dat ja) te verkleinen met een Shampoo, Conditioner of Body Bar. Deze bestelde je bij, zo zeggen onze trouwe klanten, de fijnste, eerlijkste en de meest transparante Zeepziederij van Nederland namelijk Shampoo Bars in Deventer. Vraag het ons en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Maar dat over onze fijne klantenservice, terug naar de Shampoo Bar. We helpen je even op weg:

Hoe gebruik je een Shampoo Bar?

1. Zorg dat je handen nat zijn.
2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven
3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren.
4. Spoel de shampoo uit je haren.
5. Bewaar de Shampoo Bar op een droge plek.

Oké, haren gewassen en dan:
Dan laat je je Bar drogen op een (speciaal) schaaltje. Dit kan een natuurlijke Bamboe variant zijn maar ook een variant gemaakt van natuurlijk absorberend materiaal. Belangrijk is dat de Bar zowel goed kan uitlekken als kan drogen. Hoe sneller de bar droogt, hoe langer hij meegaat. Het is gewoon heel even wennen en dan weet je straks niet beter. Echt.


Zeg maar dag tegen al die plastic flessen en creëer een volledig plasticvrije douchervaring!

Je gebruikt waarschijnlijk ook een douchegel of zeep in misschien (nu nog) een plastic fles. Even opmaken en dan kan ook die fles de deur uit. Hiervoor is namelijk ook een alternatief! De Body Bar. Een heerlijk blok met verzorgende ingrediënten die je huid mild reinigen en verzorgen.

Gewend aan Crèmespoeling of een Conditioner in vloeibare vorm? Maak dan kennis met onze Conditioner Bars. Geschikt voor alle haartypes voor makkelijk doorkambaar, zacht en pluisvrij haar! Houd de Bar even onder de warme kraan en wrijf de zachte crème gemakkelijk in je haarpunten. Even laten intrekken, uitspoelen en voilà!

Een paar leuke feitjes over Shampoo Bars. Wist je dat:

* Een reguliere Shampoo in plastic fles vaak voor 80% uit water bestaat? Dat zijn heel wat trucks die (onnodig) rondrijden met water.

* Een Shampoo Bar zonder al dat water dus heel geconcentreerd is? Dat maakt dat je er heel weinig van nodig hebt en snel te veel gebruikt

* Er voor ieder haartype een Shampoo Bar is?

* Je haar meer volume krijgt door het wassen met een Shampoo Bar?

* Een Bar zo’n 80 wasbeurten mee gaat?

* Ieder Bar handmatig geperst wordt?

* De Conditioner en Body Bars worden gegoten?

* Je een ontzettend goede keuze hebt gemaakt? Topper!

Bron: Shampoobars.nl