Mijn (shampoo) bar is gebroken, en nu?

Oeps! Shampoo Bar gebroken!

 

Nee hè! Daar gaat ie, razendsnel maar toch in slowmotion zie je het gebeuren. Je hebt je haren net heerlijk ingezeept met je favoriete Shampoo Bar, je wil de Bar terug leggen op je leuke Bamboe uitlekschaaltje en floep uit je hand, op de grond. Handen vol sop dus eerst maar je haar verder inzepen en dan de schade bekijken. En ja, je was er al bang voor maar de ramp heft zich al voltrokken. Je Shampoo Bar ligt in stukjes op de grond van de douche.

Kapot is niet onbruikbaar!

Je pakt de stukjes op en legt ze neer. Een sneu hoopje wat eerst zo leuk en fijn in gebruik was is nu.. Tsja. Zo kan ik hem toch echt niet meer gebruiken?

EN NU? NÚ is er hoop! Je kan namelijk je gebroken Bar nog steeds gebruiken. Maar hoe dan hoor ik je denken. In deze blog leggen we je steeds een scenario voor met allerlei oplossingen om optimaal van je Shampoo Bar gebruik te blijven maken, ook al is de Bar kapot: duurzaam, verstandig én in het kader van een zero waste leefstijl

Je kan de gebroken stukjes van de Shampoo Bar in het Ramie Zeepzakje doen. Het zakje werkt antibacterieel, je kan hem ophangen en daarom is ie perfect voor stukjes Shampoo Bar. Op deze manier verspil je niet alleen je Shampoo Bar maar verspil je ook geen geld!

Geen Ramie zakje in huis? Je hebt vast nog wel een sieraden zakje waar je je oorbelletjes in mee kreeg. Kan ook fungeren als zakje voor je kapotte Shampoo Bar! Een hydrofiel washandje kan ook een goede optie zijn, even dichtmaken aan de bovenkant met een haarelastiekje en klaar is je Shampoo Bar zakje. Ook een pantykousje kan een uitkomst zijn!

Ook kan je de stukjes ‘plakken’ op een nieuwe Bar. Even goed natmaken en je plakt het er zo op.

Ben jij even goed bezig zeg! Door op deze manier toch je Shampoo Bar te gebruiken én op te maken heb je een mooie stap gezet in de duurzame gedachte en zero waste leefstijl! Kapot is dus niet altijd onbruikbaar!

 

Zo gaat jouw (Shampoo) Bar langer mee:

Zorg dat jouw Bar na iedere wasbeurt de kans krijgt om goed te drogen. Dit doe je door deze te bewaren op of in een van onze accessoires. 

Bron: Shampoobars.nl