Wat is én wat doet Zèvy Wasparfum met je?

Neem eens een diepe ademteug.. Wat voel je, wat ruik je en wat gebeurt er met je? 
Onze reuk is een van de belangrijkste zintuigen. Geuren kunnen ons helpen ontspannen, kunnen ons hongerig maken zoals je bijv. in de supermarkt loopt en je ruikt de geur van net vers gebakken brood. Geuren kunnen je ook extra energie geven of ze maken je juist slaperig. Een geur kan je ook terugbrengen naar een speciaal of bepaald moment, denk bijv. aan de geur van je pasgeboren baby of een herinnering aan een speciaal iemand. 

En is het niet heerlijk om je neus in een mand vol fris gewassen wasgoed te steken of je kledingkast te openen en meegenomen te worden naar een bloemenveld aan de mediterraanse zee? Dat is toch een klein geluksmomentje! :-)

 

Zèvy heeft de beste parfumeurs in de arm genomen om jouw de luxe van wasparfum te laten ervaren. Deze parfumeurs zijn bekend van de bekende merken Armani & Guerlain. Zèvy wasparfum is dan ook speciaal ontworpen om lange tijd mee te gaan en blijven weken lang in je wasgoed hangen! Absoluut géén muf wasgoed meer. Beloofd!

En dat terwijl je maar een paar mililiter nodig hebt (tussen de 2,5 ml en de 5 ml). Zèvy is duurzaam en van hoge kwaliteit. 

Je gebruikt Zèvy wasparfum dan ook in plaats van een traditionele wasverzachter. (Gebruik wasparfum altijd in het wasverzachter bakje van je wasmachine). 

 

Waarom is Zèvy dan zo uniek?

Op een befaamde Zwitserse universiteit hebben ze jarenlang onderzoek gedaan en kunnen zij nu een unieke technologie toevoegen aan de Zèvy wasparfum producten. Deze technologie, welke naar de naam Emotivez luistert, lokt gevoelens van ontspanning, kalmte en rust uit welke zelfs zichtbaar is op een fMRI scan waarbij de hersenactiviteit gemeten wordt. Het patent hiervoor is momenteel in behandeling. Alle wasparfums zijn daarnaast vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige (was)parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan alle eisen voldoet.

 

Wat doen geuren met onze emoties?

Geuren doen zeker wat met onze emoties. We worden er rustig, blij, verdrietig of energiek van. Geur wordt namelijk verwerkt in ons limbische systeem, dit is het systeem in de hersenen dat een rol speelt bij emoties en gevoelens. Geuren en emoties zijn sterk met elkaar verbonden. Dit deel van de hersenen is in feite verantwoordelijk voor onze emotionele reactie op onze omgeving. Hier wordt de geur niet alleen waargenomen, maar ook werkelijk beleefd. Voorheen werd dit deel van de hersenen ook wel de reukhersenen genoemd.

 

Zèvy wasparfum laat jouw kleding dus lekker ruiken. Alle geuren zijn zorgvuldig samen gesteld. Deze wasparfums tasten jouw kleding niet aan (geen verkleuring of slijtage). Wist je trouwens dat wasverzachter dit wel kan doen. Wasverzachter legt namelijk een laagje op jouw kleding (om deze zachter te maken) waardoor deze stikt en eerder kan gaan slijten. Waardoor je minder lang kunt genieten van jouw mooie kleding.

 

Kenmerken Zèvy Wasparfum

✅ 100% Eau de parfum

✅ IFRA Gecertificeerd

✅ Vegan - Geen dierlijke ingrediënten

✅ Dierproefvrij

✅ Microplastic vrij

✅ Biologisch afbreekbaar

✅ Duurzaam & Veilig

✅ Emotivez Technologie

 

Ben je na deze blog nieuwsgierig geworden naar Zèvy wasparfum en wil je deze eerst eens proberen? Zèvy heeft namelijk een leuk proefpakket samen gesteld met 6 fantastische geuren à 25 ml per geur: 

* Bloom Swoon

* Flowers & Fruit

* Summer Vibes

* Tea(se) 

* Wild & Free

* Zanzibar Nights  

 

Wil jij als bloglezer de beste wasparfum van Nederland proberen? Gebruik kortingscode BLOG5 en krijg 5% korting op je gehele bestelling!